Μηχανικά συστήματα
Το δίκτυο συνεργείων Bosch Diesel Service διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για κάθε μηχανικό μέρος του οχήματός σας. Οι επαγγελματίες μας εργάζονται με προηγμένη τεχνολογία ελέγχου και χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

Ηλεκτρονικά συστήματα
Οι επαγγελματίες μας μπορούν να εργαστούν σε όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματός σας. Εξάλλου, η Bosch ήταν πάντα πρωτοπόρος σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκινήτου – από μπαταρίες μέχρι και συστήματα ψεκασμού καυσίμων.

Συστήματα ψεκασμού
Το δίκτυο συνεργείων Bosch Diesel Service προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία για σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κινητήρων: Χρησιμοποιούμε μέθοδο διάγνωσης με ηλεκτρονική υποστήριξη και ειδικό συντονισμό για να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος και να βελτιώσουμε την απόδοση του κινητήρα.

Τεχνολογία diesel
Τα σύγχρονα συστήματα υψηλής πίεσης αποτελούν πρόκληση για τους ειδικούς diesel. Το δίκτυο συνεργείων Bosch Diesel Service επωφελείται από την πολυετή εμπειρία, από την εκπαίδευση στην Bosch και την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου.