Η εταιρεία Apostolakis Diesel Service (ADS) ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1980, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επισκευής συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου από μικρά οχήματα μέχρι βαριά μηχανήματα ειδικών εφαρμογών (π.χ φορτηγά μεταφορών, γεωργικά μηχανήματα, χωματουργικά μηχανήματα και πετρελαιοκινητήρες μηχανών θαλάσσης).

Οι κινητήρες ψεκασμού diesel γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Ωστόσο, οι μέθοδοι διάγνωσης και επισκευής αυτών των συστημάτων είναι πολ/ύπλοκες και απαιτούν εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, ειδικά εργαλεία και κυρίως τεχνογνωσία και συνεχή εκπαίδευση.

Σήμερα η εταιρεία ADS είναι πλήρως προετοιμασμένη για τη διάγνωση, επισκευή ή αντικατάσταση συστημάτων τροφοδοσίας diesel όλων των κατασκευαστών και παράλληλα αναπτύσει δίκτυο χονδρικής και λιανικής πώλησεις ανταλλακτικών και εξαρτημάτων στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στην ADS υπερέχουμε γιατί:

  • Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ελέγχου και επισκευής.
  • Εξασφαλίζουμε συνεχής, συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών μας γύρω από τις εξελίξεις στην τεχνολογία diesel.
  • Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, διασφαλίζοντας αφενός άριστη ποιότητα υπηρεσιών επισκευής και αφετέρου ανταλλακτικά & εξαρτημάτα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  • Προσφέρουμε ταχύτητα εξυπηρέτησης και υποστήριξη των πελατών μας πρίν και μετά την πώληση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Apostolakis Diesel Service (ADS)είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας για οποιοδήποτε σύστημα diesel ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή και τον τύπο του.

 

3
2
1

asd